AEG Condensdroger vergelijken in 2022?

Bekijk de allerbeste AEG condensdrogers van 2022 en vergelijk ze gemakkelijk op prijs zodat je nooit meer teveel betaalt. Weet je nog niet welke condensdroger je wil kopen? Lees dan reviews van anderen om erachter te komen welke AEG condensdroger bij je wensen past.

Top 5 AEG condensdrogers vergelijken

1.
AEG T8DE84EW

✓ Beschikt over een AbsoluteCare systeem waardoor kleding niet krimpt en mooi blijft

Condenswater direct afvoeren met afvoerslang

ProSense technologie met beladingssensor die de programmaduur aanpast aan de hoeveelheid was

Beschikt over 10 droog progamma’s 

Score

AEG T8DE84EW Review

Maak kennis met de AEG Lavatherm T8DE84EW condensdroger. Het apparaat is voorzien van diverse technieken om het wasgoed behoedzaam te kunnen drogen voor 3 tot 5 personen.

De AEG condensdroger kan een gewicht van 8 kilo dragen met een keuzemogelijkheid in 10 verschillende  droog programma’s. Ingebouwde SensiDry sensoren zorgen voor een lagere temperatuur om de vezel van je kleding te beschermen.

Het AbsoluteCare systeem heeft voor elk kledingstuk een passend programma waardoor jouw kleding mooi blijft en vooral langer meegaat.

2.
AEG T8DB86ES

ProSense technologie met beladingssensor die de programmaduur aanpast aan de hoeveelheid was

Beschikt over een AbsoluteCare systeem waardoor kleding niet krimpt en mooi blijft

Zuinige AEG condensdroger met energielabel: A+++

Wasgoed drogen voor 3 – 5 personen tegelijkertijd

Score

AEG T8DB86ES Review

De AEG Lavatherm T8DB86ES zorgt ervoor dat jouw wasgoed van 3 tot 5 personen behoedzaam wordt gedroogd. De schone was kan direct in de AEG condensdroger en heeft voor elke kledingstuk een passend programma, er zijn er namelijk 10 verschillende.

Over outdoorkleding, zijde en wol hoef jij je niet meer druk te maken, lekker makkelijk in de condensdroger. Door de gebruikte technologie past de droger constant aan op uw kleding, dit bespaart tijd en energie en voorkomt krimpende kleding.

Zeg ook gedag tegen hardnekkige kreukels, de antikreukfase helpt dit voorkomen! De AEG T8DB86ES beschikt over slechts één filter die de condensdroger verre van onderhoudsgevoelig maakt.

3.
AEG T7DBN460

ProSense technologie met beladingssensor die de programmaduur aanpast aan de hoeveelheid was

SensiDry zorgt voor lagere temperaturen voor bescherming van de kleding

✓ Zuinige AEG condensdroger met energielabel: A+++

CoolBlue: Als beste uit de test

Score

AEG T7DBN460 Review

De AEG T7DBN460 is een geweldig energiezuinige warmtepompdroger met een vulgewicht van maar liefst 8 kilo, dit staat gelijk aan een was voor 3 tot 5 personen. Je hoeft je niet meer druk te maken over wol, zijde en beddengoed, hier zijn speciale droogprogramma’s voor geïnstalleerd.

Met de ProSense beladingsensor weet de condensdroger precies waar die aan toe is, de droogtijd en intensiteit worden namelijk aangepast.

De SensiDry technologie voorkomt gekrompen kleding en beschermt al je wasgoed. Op zoek naar een zeer energiezuinige AEG condensdroger? Dan is deze A+++ AEG T7DBN400 wellicht iets voor jou!

4.
AEG T7DBN400

✓ A++ – Energiezuinig, bespaar tot 20%

Condenswater afvoeren middels een afvoerslang

ProSense technologie bevat beladingssensor die de programmaduur op de hoeveelheid was aanpast.

SensiDry zorgt voor lagere temperaturen voor bescherming van de kleding

Score

AEG T7DBN400 Review

Op zoek naar een goedkope AEG condensdroger dan is de AEG T7DBN400 warmtepompdroger wellicht iets voor u! Maak kennis en ervaar een energiezuinige, 7 kilo dragen wasgoedtrommel met de beschermde SensiDry technologie.

Ondanks het drogen middels een lage temperatuur doet deze condensdroger AEG er 134 minuten over om een gevulde trommel droog te maken. De AEG T7DBN400 beschikt over een ProTex trommel die 2 kanten opdraait waardoor er een sterke kreukelreductie plaatsvindt.

Het standaard model beschikt overigens over een condensreservoir, wil je je AEG condensdroger direct aansluiten op de waterafvoer dan is dit ook zeker mogelijk met behulp van een condensafvoerslang.

5.
AEG T8DE86ES

✓ A+++ – Zeer Energiezuinig, bespaar tot 30%

Ruime trommelinhoud van 8 kilogram

ProSense technologie bevat beladingssensor die de programmaduur op de hoeveelheid was aanpast.

12 verschillende droog programma’s

Score

AEG T8DE86ES Review

Op zoek naar een betrouwbare condensdroger? Dan is de AEG T8DE86ES wellicht een goede keuze voor u! De droogtrommel heeft een inhoud van 8 KG en kan de was van 3 tot 5 personen in een droogprogramma drogen.

Zijde, wol en outdoorkleding hoef je je geen enkel moment meer druk te maken, door de sensoren wordt alles automatisch aangepast waardoor schade aan kleding nihil is.

Je bespaart tijd, energie en niet te vergeten veel kreukels in je kleding. Deze condensdroger AEG beschikt maar over één filter waardoor je maar weinig onderhoud zult ondervinden.

Top 5 goedkoopste AEG condensdrogers

AEG T7DBN400

AEG T7DBN460

AEG T8DE84EW

AEG T8DB86ES

AEG T6DB72GP

AEG condensdroger kopen

AEG condensdroger aanbieding

Wellicht ben je op zoek naar een AEG condensdroger actie of interessante kortingen, wij willen je hierbij helpen. De grootste kortingen en aanbiedingen worden vaak geleverd door de grote retailers als Mediamarkt, CoolBlue, BCC of Bol.com.

Met dit feit hebben we voor u een top 5 goedkoopste condensdrogers van AEG op een rijtje gezet. Deze condensdrogers hebben we speciaal geselecteerd op de grootste kortingen en cashback acties. Hieronder hebben we een kort lijstje gemaakt met potentiële kandidaten, zij komen in 2022 als beste uit de test:

  1. AEG T8DE84EW
  2. AEG T8DB86ES
  3. AEG T7DBN460
  4. AEG T7DBN400
  5. AEG T8DE86ES

Goedkoopste AEG Lavatherm condensdroger

Ben je op zoek naar de goedkoopste AEG condensdroger dan ben je ook op dit punt op de goede plaats beland, we hebben de 5 goedkoopste kwalitatieve condensdrogers van het merk AEG op een rijtje gezet. Wellicht zit er een mooie aanbieding voor jou tussen!

  • AEG T7DBN400
  • AEG T7DBN460
  • AEG T8DE84EW
  • AEG T8DB86ES
  • AEG T8DE86ES