BEKO Condensdroger vergelijken in 2022?

Bekijk de allerbeste BEKO condensdrogers van 2022 en vergelijk ze gemakkelijk op prijs zodat je nooit meer teveel betaalt. Weet je nog niet welke condensdroger je wil kopen? Lees dan reviews van anderen om erachter te komen welke BEKO condensdroger bij je wensen past.

Top 5 BEKO condensdrogers vergelijken

1.
BEKO DCU7230BX

7 KG trommel inhoud

15 verschillende droog programma’s

Zeer voordelige aanschafprijzen

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Score

BEKO DCU7230BX Review

Maak kennis met de BEKO DCU7230BX, een condensdroger met een vulgewicht van 7 KG en 15 verschillende droogprogramma’s voor al uw (delicate) stoffen.

De Beko condensdroger beschikt over een AquaWave-trommel met een beschermende functie, door de structuur wordt er een golfachtige beweging gecreëerd, minder kreukels en schade met uw nieuwe Beko DCU7230BX.

2.
BEKO DCU720030BX

7 KG trommel inhoud

15 verschillende droog programma’s

Volle belading in 109 minuten droog

Directe afvoer middels een afvoerslang

Score

BEKO DCU720030BX Prijs

BEKO DCU720030BX Review

De BEKO DCU720030BX is een condensdroger met 7 kilogram trommel inhoud en 15 verschillende droog programma’s, geschikt voor al je kledingsoorten. De lage aanschafwaarde doet niets af aan de prestaties, 7 kilo wasgoed is in 109 minuten droog.

De machine beschikt over sensoren die kreukels tegengaan, overigens is het mogelijk om de condensdroger van Beko aan te sluiten op uw afvoer.

3.
BEKO DC7230BX

7 KG trommel inhoud

15 verschillende droog programma’s

 OptiSense sensoren voor een adequate behandeling van wasgoed

Relatief stille condensdroger met 65DB

Score

BEKO DC7230BX Review

De Beko DC7230BX condensdroger biedt je 15 verschillende droog programma’s die zorgt voor een goede behandeling van al uw delicate kledingstukken. De bediening van de Beko DC7230BX is erg gemakkelijk en zeer gebruiksvriendelijk.

De machine beschikt over een trommel inhoud van 7 kilogram, het is een RVS Aquawave trommel met binnenverlichting. Ook beschikt de Beko DC7230BX over een startuitstel van 3, 6 of 9 uur, een kinderslot en een anti kreuk fase. Een goede en degelijke condensdroger voor deze aanschafwaarde.

4.
BEKO DCU8235BX

 8 KG trommel inhoud

✓  AquaWave trommel die je wasgoed beschermt

Beschikt over het OptiSense systeem van Beko

Condenswater via waterafvoer

Score

BEKO DCU8235BX Review

De Beko DCU8235BX beschikt over 8 kilo trommel inhoud en 15 droogprogramma’s die elk delicaat kledingstuk kunnen drogen. Deze condensdroger beschikt over het OptiSense systeem van Beko, aan de hand van warmte en vochtigheidssensoren weet de machine precies wanneer jouw kledinggoed droog is.

Dit helpt schade en kreukels tegen te gaan. Ook dit model beschikt over een zogenaamde AquaWave-trommel met speciale beschermings structuur. Zo weet je zeker dat al jouw favoriete en delicate kledingstukken goed uit de droger komen.

5.
BEKO DR8534GX0

8 KG vulgewicht

Zuinige warmtepomp droger A+++

8 KG wasgoed  in slechts 115 minuten helemaal droog

✓  16 verschillende droog programma’s

Score

BEKO DR8534GX0 Review

De Beko DR8534GX0 beschikt over 8 kilo trommel inhoud en 15 droogprogramma’s die elk delicaat kledingstuk kunnen drogen. Deze condensdroger beschikt over het OptiSense systeem van Beko, aan de hand van warmte en vochtigheidssensoren weet de machine precies wanneer jouw kledinggoed droog is.

Dit helpt schade en kreukels tegen te gaan. Ook dit model beschikt over een zogenaamde AquaWave-trommel met speciale beschermings structuur. Zo weet je zeker dat al jouw favoriete en delicate kledingstukken goed uit de droger komen.

Top 5 goedkoopste Beko condensdrogers

BEKO DCU720030BX

BEKO DC7230BX

BEKO DCU7230BX

BEKO DCU8235BX

Beko DR8534GX0

Beko condensdroger kopen

Bent u op zoek naar een Beko condensdroger? Dan bent u op het goede adres. Een BEKO condensdroger stoot weinig vocht uit waardoor ze vrijwel in iedere ruimte kunnen staan.

Beko condensdrogers staan bekend om haar speciale trommelwand structuur die ervoor dat het wasgoed wordt beschermd tegen slijtage en kwaliteitsverlies.

Een ander fijn weetje over de condensdroger Beko is dat er bij verschillende modellen de mogelijkheid is om te kiezen voor een linkse of rechtse deur, dit kan voor veel mensen nog wel eens goed uitkomen. Niets is zo irritant als het niet fatsoenlijk kunnen opendoen van je Beko condensdroger.

Tevredenheid over de Beko condensdroger

Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat het merendeel van de Beko condensdroger bezitter erg tevreden is over het witgoed merk Beko, de condensdrogers scoren dan ook gemiddeld een 8,1. Als we deze score gaan vergelijken met andere witgoed merken valt sterk op dat de condensdrogers van Beko tot de top behoren.

De gemiddelde levensduur van een Beko condensdroger ligt rond de 12 jaar. Ook is uit de test gebleken dat sowieso 1/4 van de Beko bezitters de volgende aankoop weer voor het merk Beko kiest.

Ook staan de condensdrogers bekent om haar geweldige technologieën die kwaliteitsvermindering van kleding sterk tegen gaan. Ook hoef je je bij de meeste modellen niet meer druk te maken om schadegevoelige kleding als wol, zijde en zelfs outdoorjacks.

Beko condensdroger aanbieding

Wellicht ben je op zoek naar een Beko condensdroger actie of interessante kortingen, wij willen je hierbij helpen. De grootste kortingen en aanbiedingen worden vaak geleverd door de grote retailers als Mediamarkt, Coolblue, BCC of Bol.com.

Met dit feit hebben we voor u een top 5 goedkoopste condensdrogers van Beko op een rijtje gezet. Deze condensdrogers hebben we speciaal geselecteerd op de grootste kortingen en cashback acties. Hieronder hebben we een kort lijstje gemaakt met potentiële kandidaten, zij komen in 2022 als beste uit de test:

  1. BEKO DCU7230BX
  2. BEKO DCU720030BX
  3. BEKO DC7230BX
  4. BEKO DCU8235BX
  5. BEKO DR8534GX0

Goedkoopste Beko condensdroger

Ben je op zoek naar de goedkoopste condensdroger dan ben je ook op dit punt op de goede plaats beland, we hebben de 5 goedkoopste kwalitatieve condensdrogers van het merk Beko op een rijtje gezet. Wellicht zit er een mooie aanbieding voor jou tussen!

  • BEKO DCU720030BX
  • BEKO DC7230BX
  • BEKO DCU7230BX
  • BEKO DCU8235BX
  • BEKO DR8534GX0