Bosch Condensdroger vergelijken in 2022?

Bekijk de allerbeste Bosch condensdrogers van 2022 en vergelijk ze gemakkelijk op prijs zodat je nooit meer teveel betaalt. Weet je nog niet welke condensdroger je wil kopen? Lees dan reviews van anderen om erachter te komen welke Bosch condensdroger bij je wensen past.

Top 5 Bosch condensdrogers vergelijken

1.
Bosch WTG86400NL

✓ AllergyPlus systeem verwijderd pollen en dierenharen met hoge temperatuur

✓ 8 kilogram vulgewicht

Direct condenswater afvoeren middels afvoerslang

15 droog programma’s

Score

Bosch WTG86400NL Review

Kwalitatief en zeer betrouwbaar, de kenmerken van de Bosch WTG86400NL. Met een vul capaciteit van 8 kilogram doe je het wasgoed voor 4 – 5 personen.

De condensdroger beschikt over 15 droog programma’s waardoor elk kledingstuk in de droger kan, dit wordt mede gerealiseerd door de sensors in de wastrommel.

2.
Bosch WTW84562NL

Zelfreinigende condensdroger

AllergyPlus systeem verwijderd pollen en dierenharen met hoge temperatuur

Zeer ruime vul gewicht van maar liefst 9 KG

Energieklasse: A++

Score

Bosch WTW84562NL Review

Maak kennis met deze geweldige Bosch WTW84562NL die beschikt over een vul gewicht van 9KG.

Het model beschikt over 14 droog programma’s waardoor alle soorten kledingstukken zonder schade gedroogd kunnen worden, in één keer als je was drogen is een feit.

Beschikt over het AllergyPlus systeem waarmee dierenharen en pollen worden verwijderd. De Bosch WTW84562NL is ideaal voor de grotere gezinnen!

3.
Bosch WTE84105NL

Beschikt over een anti – kreukfase

Ruime trommel inhoud van 7 kilogram

Beschermende trommel voor minder slijtage aan je kleding

Stille condensdroger met slechts 65 decibel

Score

bosch cashback

Bosch WTG86400NL Prijs

Bosch WTE84105NL Review

De Bosch WTE84105NL beschikt over een trommel inhoud van 7 KG en is zeer duurzaam door haar roestvrijstalen materiaal, het zorgt daarnaast voor minder schade aan uw wasgoed.

De Bosch WTE84105NL is verzorgd met speciale droog programma’s zoals de anti- kreukfase, niet alleen tijd maar ook schade besparend.

Traditioneel is dit model uitgerust met een condens reservoir, het is eventueel mogelijk om een afvoerslang bij te kopen en aan te sluiten op de afvoer, geen probleem!

4.
Bosch WTN85222NL

✓ Premium design met display & raam

✓  Anti vibration design die slechts 63 decibel produceert

✓ 8 kilogram vulgewicht, goed voor 4 tot 5 personen

Zeer goede Duitse kwaliteit

Score

Bosch WTN85222NL Prijs

Bosch WTN85222NL  Review

De Bosch WTN85222NL is een echte voorloper op het gebied van condensdrogers, dit model beschikt over een trommel inhoud van 8 KG en een luxe design met doorzichtige deur en trommelverlichting voor de donkere plekken in huis.

Daarnaast heeft het tal van programma’s en is het een zeer stille condensdroger van 64 DB. Natuurlijk kun je rekenen op de geweldige kwaliteit die Bosch al jaren levert!

5.
Bosch WTN83201NL

Trommel inhoud van 7 kilogram

Beschermende droog trommel voor minder slijtage aan uw kleding

✓ Bevat een vochtsensor voor juiste droog temperaturen

✓ Elektriciteit besparen

Score

Bosch WTN83201NL Prijs

Bosch WTN83201NL Review

De Bosch WTN83201NL condensdroger is een speciale van zijn soort. Het model gebruikt warme, milde lucht die voor een voorzichtige behandeling zorgen, geen schade meer aan je kleding!

Door verschillende sensoren wordt de luchtvochtigheid van de kleding gemeten, zo weet de machine precies wanneer je kleding echt droog is. Dit bespaar je tijd en energie!

Top 5 goedkoopste Bosch condensdrogers

Bosch WTE84105NL

Bosch WTN83201NL

Bosch WTG86400NL

Bosch WTN85222NL

Bosch WTW84562NL

Bosch condensdroger kopen

Wij gaan ervan uit dat je op deze pagina bent gekomen omdat je op zoek bent naar een betrouwbare en kwalitatieve Bosch condensdroger, deze wil je natuurlijk voor de goedkoopste prijs op de kop tikken. Tegenwoordig bieden veel fabrikanten warmtepompdrogers aan, echter zijn condensdrogers goedkoper en drogen ze sneller door hogere temperaturen.

Daarnaast heb je voor de Bosch condensdroger alleen een stopcontact nodig. Lees snel verder om alles te weten te komen over de condensdrogers van Bosch! 

Bosch condensdroger, de beste keuze?

Je wilt een Bosch condensdroger kopen maar is het wel de beste keuze? Als we kijken naar het merk Bosch kunnen we constateren dat het een zeer goed merk is, het is dan ook meerdere keren uitgeroepen door de consumentenbond als beste koop of als beste uit de test. De prijs-kwaliteit verhouding vinden wij dan ook meer dan in orde.

Bosch condensdrogers worden door Nederlanders het vaak gekocht naast Miele, onder 10.000 mensen heeft het merk een 8,1 gekregen. De gemiddelde levensduur van een Bosch condensdroger ligt op 12 jaar.

Let wel altijd even goed op de speciale naampjes die fabrikanten van de machines gebruiken. Bosch heeft voor haar innovatieve systemen natuurlijk ook aparte namen, echter is het bij Bosch niet zo’n probleem. De prijs – kwaliteit verhouding van Bosch condensdrogers is namelijk meer dan in orde. Echter zijn er systemen die gestandaardiseerd zijn in de markt, betaal dus niet voor het futuristische naampje!

Bosch condensdroger aanbieding

Wellicht ben je op zoek naar een Bosch condensdroger actie of interessante kortingen, wij willen je hierbij helpen. De grootste kortingen en aanbiedingen worden vaak geleverd door de grote retailers als Mediamarkt, CoolBlue, BCC of Bol.com.

Met dit feit hebben we voor u een top 5 goedkoopste condensdrogers van Bosch op een rijtje gezet. Deze condensdrogers hebben we speciaal geselecteerd op de grootste kortingen en cashback acties. Hieronder hebben we een kort lijstje gemaakt met potentiële kandidaten, zij komen in 2022 als beste uit de test:

  1. Bosch WTG86400NL
  2. Bosch WTW84562NL
  3. Bosch WTE84105NL
  4. Bosch WTN85222NL
  5. Bosch WTN83201NL

Goedkoopste condensdroger Bosch

Ben je op zoek naar de goedkoopste Bosch condensdroger dan ben je ook op dit punt op de goede plaats beland, we hebben de 5 goedkoopste kwalitatieve condensdrogers van het merk Bosch op een rijtje gezet. Wellicht zit er een mooie aanbieding voor jou tussen!

  • Bosch WTE84105NL
  • Bosch WTN83201NL
  • Bosch WTG86400NL
  • Bosch WTN85222NL
  • Bosch WTW84562NL