Miele Condensdroger vergelijken in 2022?

Bekijk de allerbeste Miele condensdrogers van 2022 en vergelijk ze gemakkelijk op prijs zodat je nooit meer teveel betaalt. Weet je nog niet welke condensdroger je wil kopen? Lees dan reviews van anderen om erachter te komen welke Miele condensdroger bij je wensen past.

Top 5 Miele condensdrogers & warmtepomp drogers vergelijken

1.
Miele TWE 620 WP

FragranceDos geurflacon geeft een frisse geur aan je was, indien gewenst

Energieklasse: A+++

Droog gewicht van 8 KG

Speciale honinggraat structuur die uw kleding beschermt en slijtage voorkomt

Score

Miele TWE 620 WP Prijs

Miele TWE 620 WP Review

Een goede en kwalitatieve condensdroger nodig? Kies dan voor de Miele TWE 620 WP, met haar energieklasse A+++ ben je ook nog eens tijd en energiebesparend bezig! Deze condensdroger beschikt over 11 verschillende droog programma’s en ben je ervan verzekerd dat al je kleding de juiste behandeling ontvangt.

Ook de honinggraat trommel heeft een beschermende functie waardoor je kleding nog minder schade ondergaat.Met 8 KG trommel inhoud is de Miele TWE 620 WP geschikt voor een gezin met personen!

2.
Miele TKG 850 WP

Energieklasse: A+++

FragranceDos geurflacon geeft een frisse geur aan je was, indien gewenst

Beschikt over maar liefst 19 droog programma’s 

Delicate stoffen als wol en zijde geen enkel probleem

Score

Miele TKG 850 WP Prijs
Miele TKG 850 WP Review
Op zoek naar het grotere broertje? Dan is de Miele TKG 850 warmtepompdroger een goede keus voor u. Met haar 8 kilogram trommelinhoud en 19 droogprogramma’s kun je alle kanten op, je hoeft dan ook geen enkele zorgen te maken over delicate stoffen.

De Miele TKG 850 bevat over speciale programma’s voor kleine beladingen of het simpelweg laten luchten van kleding en knuffels, dit model heeft het allemaal.

Daarnaast beschikt dit model over een kwaliteit display met de benodigde informatie, erg handig!

3.
Miele TDA 140 C

Directe afvoer met de afvoerslang

Zeer stille condensdroger met 63 decibel

Geschikt voor iedere ruimte, weinig vocht afstotend

✓ FragranceDos geurflacon, goed voor 50 droog beurten

Score

Miele TDA 140 C Review
Maak kennis met de Miele TDA 140 Condensdroger, dit model beschikt over een trommelinhoud van 7 kilo en laat jou zelf bepalen hoe droog jij je was wilt hebben.

Ook dit model van Miele beschikt over een aantal sensoren die het kalkgehalte in het water meten en de droogtemperatuur constant in de gaten houdt, kast droog is dan ook echt kast droog.

Met de afvoerslang sluit je de TDA 140 condensdroger makkelijk alleen op je afvoer. De was doen wordt voortaan een stuk makkelijker!

4.
Miele TDA 150 C

✓ Directe waterafvoer met een slang

FragranceDos geurflacon geeft een frisse geur aan je was, indien gewenst

Stille condensdroger met 63 decibel

7 KG droogtrommel inhoud

Score

Miele TDA 150 C Review
Ervaar het PerfectDry systeem van de Miele TDA 150 C en ben nooit meer bang voor onnodige schade aan je kleding. Met de trommel inhoud van 7 kilo & bijbehorende sensoren wordt de luchtvochtigheid van de kleding continu gemeten, is het droog? Dan stopt de Miele TDA 150 condensdroger met drogen.

Ook beschikt dit model over een anti-kreukfase waardoor je minder kreukels ervaart. Een leuke bijkomstigheid is de FraganceDos van Miele, deze geeft een heerlijke geur af tijdens het drogen. De geuren van wasverzachters verdwijnen namelijk voor minimaal 50% tijdens het drogen!

5.
Miele TCE 530 WP 

Energieklasse: A+++

✓ De geëmailleerde voorzijde is kras en corrosie bestendig

 FragranceDos geurflacon geeft een frisse geur aan je was, indien gewenst

✓ 8 kilo drooggewicht 

Score

Miele TCE 530 WP Prijs

Miele TCE 530 WP Review

Op zoek naar een energiebesparende warmtepompdroger? Dan is de Miele TCE 530 WP met EcoDry technologie wellicht iets voor u. Dit zorgt voor besparing en minder onderhoud aan uw zelfreinigende machine.

Met het vul gewicht van 8 KG en 11 droog programma’s  is de Miele TCE 530 WP geschikt voor 3 tot 5 personen en kan het alle soorten kleding aan zonder schade aan te richten. Overigens geschikt voor iedere ruimte door een zeer lage vochtuitstoot.

Top 5 goedkoopste Miele condensdrogers

Miele TDA 140 C

Miele TDA 150 C

Miele TWE 620 WP

Miele TCE 530 WP

Miele TKG 850 WP

Miele condensdroger kopen

Wellicht ben je op zoek naar een condensdroger, deze moet natuurlijk wel betrouwbaar zijn en vooral goede prestaties bieden. Een Miele condensdroger is dan ook een zeer goede optie. Wel moet je weten dat de verschillende modellen van Miele condensdrogers sterk kunnen verschillen.

Om deze rede hebben we een aantal belangrijke punten voor je beschreven zodat je een weloverwogen keuze kunt maken tussen de kwalitatieve Miele condensdrogers.

Hoe zitten condensdrogers van Miele in elkaar?

Over het algemeen betaal je voor een Miele condensdroger een hogere aanschafwaarde in vergelijking met de concurrentie, waarom is dit zo? Hoe zitten de condensdrogers Miele dan precies in elkaar? We zullen hieronder alle slimme systemen waar de meeste Miele modellen over beschikken met je bespreken!

Allereerst willen we je wijzen op het feit dat veel fabrikanten van condensdrogers gekke naampjes gebruiken voor innovatieve technologie. Veel systemen bieden een goede waarde, echter zijn er ook systemen in Miele condensdrogers die eigenlijk al gestandaardiseerd zijn.  Lees snel verder zodat je weet waar je aan toe bent!

De honinggraat trommel in Miele condensdrogers

Een uniek verkooppunt dat Miele gebruikt voor haar condensdrogers is de SoftCare trommel waar veel modellen over beschikken, je kunt ze herkennen aan de honinggraat structuur.

Deze structuur creëert een luchtkussen effect waardoor de was als het ware door de trommel heen zweeft. Slijtage wordt sterk tegen gegaan en kreukgevoeligheid wordt sterk afgenomen. Zoals we net al zeiden zijn verschillende systemen van fabrikanten gestandaardiseerd, zo ook deze SoftCare trommel van Miele.

Vandaag de dag beschikken alle nieuwe modellen over een dergelijke trommel, ze verschijnen enkel en alleen onder een ander naampje. We kunnen dus concluderen dat de trommel de rede is voor de vrij hoge aanschafprijs.

De Fragrance Dos, biedt het echt waarde?

Je hebt het hierboven wellicht al voorbij zien komen, de FraganceDos waar iedere Miele condensdroger over beschikt. Het voegt een heerlijke geur toe aan uw droge wasgoed. Naar onze mening is de FraganceDos een toevoeging die zich daadwerkelijk bewijst. In tegenstelling met de trommel is deze toevoeging uniek onder alle fabrikanten, het is dan ook een uniek verkooppunt van Miele.

Je zult misschien denken dat je dit niet nodig hebt, veel mensen gebruiken immers wasverzachter met een heerlijk geurtje tijdens het wassen. Echter houden niet veel mensen rekening met het feit dat deze geur sterk verzwakt tijdens het drogen van de was. De FraganceDos is de oplossing.

Je plaatst ze in de droger, geur wordt losgelaten door de draaiende trommel. Deze flacons kun je ongeveer 35 tot 50 keer gebruiken, dit hangt af van uw gewicht in droog beurten.

PerfectDry, werkt het?

Bijna alle Miele condensdrogers beschikken over het PerfectDry systeem, wat is het eigenlijk? Dit systeem bevat een aantal verschillende sensoren die het een ander kunnen meten.  Zo wordt de hoeveelheid kalk gemeten en wordt de droogtegraad van je was constant bijgehouden. Je bespaart hier door energie en tijd wat vooral veel slijtage aan je kleding voorkomt.

Wanneer we kijken naar andere fabrikanten en een aantal jaar geleden zou je dit systeem een upgrade kunnen noemen van de tijdprogramma’s van de condensdrogers. Vandaag de dag zijn vochtigheidssensors ook in budget modellen te vinden, om deze rede vinden wij deze functie van Miele niet erg uniek, andere (goedkopere) condensdrogers hebben het namelijk ook.

Miele condensdroger aanbieding

Wellicht ben je op zoek naar een Miele condensdroger actie of interessante kortingen, wij willen je hierbij helpen. De grootste kortingen en aanbiedingen worden vaak geleverd door de grote retailers als Mediamarkt, CoolBlue, BCC of Bol.com.

Met dit feit hebben we voor u een top 5 goedkoopste condensdrogers van Miele op een rijtje gezet. Deze condensdrogers hebben we speciaal geselecteerd op de grootste kortingen en cashback acties. Hieronder hebben we een kort lijstje gemaakt met potentiële kandidaten, zij komen in 2022 als beste uit de test:

  1. Miele TWE 620 WP
  2. Miele TKG 850 WP
  3. Miele TDA 140 C
  4. Miele TDA 150 C
  5. Miele TCE 530 WP