Zanussi Condensdroger vergelijken in 2022?

Bekijk de allerbeste Zanussi condensdrogers van 2022 en vergelijk ze gemakkelijk op prijs zodat je nooit meer teveel betaald. Weet je nog niet welke condensdroger je wil kopen? Lees dan reviews van anderen om erachter te komen welke Zanussi condensdroger bij je wensen past.

Top 5 Zanussi condensdrogers vergelijken

1.
Zanussi ZDH 8333 P 

 Directe condens afvoer met afvoerslang mogelijk

Ruime trommel inhoud van maar liefst 8 KG

Slechts 64 decibel aan geluidsproductie

Sensoren die schade en kreukels aan uw kleding tegengaan

Score

Zanussi ZDH 8333 P Prijs

Zanussi ZDH 8333 P Review

Maak kennis met de krachtpatser van Zanussi, De Zanussi ZDH 8333 P is zeer geschikt voor de huishoudens van 3 tot 5 personen door haar vul gewicht van maar liefst 8 KG.

Door de extra grote vulopening van de Zanussi condensdroger zit je nooit meer te kleden met grote kledingstukken of beddengoed.

De machine beschikt over 8 verschillende droog programma’s voor een juiste behandeling voor al je favoriete kleding stukken. Traditioneel wordt dit model met een condens reservoir geleverd, een afvoerslang aansluiting is gelukkig wel aanwezig.

2.
Zanussi ZDP7203P

Directe condens afvoer met afvoerslang mogelijk

Beschikt over een veilig kinderslot, voorkom ongelukken

Beschikt over een resttijd indicator

Beschikt over innovatieve droog sensoren

Score

Zanussi ZDP7203P Prijs

Zanussi ZDP7203P Review

De Zanussi ZDP7203P beschikt over een handige startuitstel en een trommel inhoud van 7 KG. De machine heeft sensoren welke meten wanneer je was droog is, zo voorkom je krimpen en onnodige kreukels.

De Zanussi ZDP7203P is traditioneel uitgerust met een condensreservoir, wil je hem op de afvoer aansluiten? Voeg een afvoerslang toe aan uw bestelling!

3.
Zanussi ZDP7202PZ

Aansluiting op de waterafvoer mogelijk

Ruim vul gewicht van 7 kilogram

Weinig tot niet vocht uitstotend, ideaal voor iedere ruimte

8 verschillende droog programma’s

Score

Zanussi ZDP7202PZ Prijs

Zanussi ZDP7202PZ Review

Maak gebruik van startuitstel met de Zanussi ZDP7202PZ die je de mogelijkheid geeft om je droogbeurt uit te stellen met 3, 6 of 9 uur. Hiermee maak je gebruik van goedkope energie in de daluren.

De wastrommel heeft een inhoud van 7 kilo wasgoed, een gevulde machine duurt 2 uur om volledig te drogen. De Zanussi ZDP7202PZ biedt 8 droog programma’s voor onder andere katoen, wol en synthetica.

4.
Zanussi ZDH8333P

Afvoer condenswater middels afvoerslang mogelijk

Machine beschikt over AutoSense – sensoren

Beschikt over het strijkvrij+ droog programma

Trommel inhoud van maar liefst 8 Kilogram

Score

Zanussi ZDH8333P Prijs

Zanussi ZDH8333P Review

Slijtage aan je kleding is verleden tijd met de Zanussi ZDH8333P, de trommel is dan ook voorzien van een speciale structuur.

Ook draait de trommel in twee verschillende richtingen voor het gelijkmatig drogen van al uw wasgoed.  Goed om even te vermelden is dat deze machine een warmtepomp droger is en voorzien is van vele sensoren die energie en tijd over al uw droog beurten besparen.

5.
Zanussi ZDH8353W

✓ Voorkom ongelukken met het kinderslot

Ruime trommelinhoud van 8 kilogram

Beschermende droogtrommel voor minder schade

8 verschillende droog programma’s

Score

Zanussi ZDH8353W Review

Al je natte was direct in één keer drogen met de ruime trommel inhoud van 8KG. De  Zanussi ZDH8353W warmtepompdroger heeft het en biedt jou 8 droog programma’s.

Daarnaast beschikt de  Zanussi ZDH8353W over een aantal slimme sensoren die bijvoorbeeld de luchtvochtigheid meten, zo voorkom je onnodige schade!

Top 5 goedkoopste Zanussi condensdrogers

Zanussi ZDP7203P

Zanussi ZDP7202PZ

Zanussi ZDC8203P

Zanussi ZDH8333P

Zanussi ZDH8353W

Zanussi condensdroger kopen

Het kan zijn dat je pas voor de eerste keer hoort van Zanussi condensdrogers, ze staan vooral bekend om haar relatief goedkope condens en warmtepompdrogers. Als we kijken naar de gemiddelde prijs van een Zanussi warmtepomp droger ligt rond de € 500,-. Echter is een condensdroger van Zanussi nog goedkoper, de gemiddelde prijs ligt rond de € 350,-.

Over de kwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken, uit tevredenheidsonderzoeken die zijn uitgevoerd door de Consumentenbond blijkt dat gebruikers zeer tevreden zijn over de modellen van Zanussi condensdrogers. Het krijgt dan ook het cijfer 7,1, naar onze mening een hele degelijke prijs-kwaliteit verhouding.

Zanussi condensdroger aanbieding

Wellicht ben je op zoek naar een Zanussi condensdroger actie of interessante kortingen, wij willen je hierbij helpen. De grootste kortingen en aanbiedingen worden vaak geleverd door de grote retailers als Mediamarkt, Coolblue, BCC of Bol.com.

Met dit feit hebben we voor u een top 5 goedkoopste condensdrogers van Zanussi op een rijtje gezet. Deze condensdrogers hebben we speciaal geselecteerd op de grootste kortingen en cashback acties. Hieronder hebben we een kort lijstje gemaakt met potentiële kandidaten, zij komen in 2022 als beste uit de test:

  1. Zanussi ZDC8203P
  2. Zanussi ZDP7203P
  3. Zanussi ZDP7202PZ
  4. Zanussi ZDH8333P
  5. Zanussi ZDH8353W

Goedkoopste Zanussi condensdroger

Ben je op zoek naar de goedkoopste Zanussi condensdroger dan ben je ook op dit punt op de goede plaats beland, we hebben de 5 goedkoopste kwalitatieve condensdrogers van het merk Zanussi op een rijtje gezet. Wellicht zit er een mooie aanbieding voor jou tussen!

  • Zanussi ZDP7203P
  • Zanussi ZDP7202PZ
  • Zanussi ZDC8203P
  • Zanussi ZDH8333P
  • Zanussi ZDH8353W